יש לכם אטריות רחבות ונשאר לכם קצת בשר טחון ואתם לא יודעים מה להכין לילדים היום? אל דאגה, יש לנו בשבילכם מתכון פשוט עם אטריות ביצים רחבות, מתכון קל ומהיר מאוד, כל מה שתזדקקו לו זה 5 מצרכים ותוך 30 דקות יש לכם ארוחה נהדרת של אטריות רחבות עם בשר טחון.
אני אוהב לשאול אנשים מה הם מכינים לארוחת צהריים, מעניין אותי לדעת בעיקר מה הילדים שלהם אוהבים לאכול. אחת התשובות הנפוצות היא אטריות, ומיד לאחר מכן במקום השני ממוקמים יחד אחד ליד השני שניצל מטוגן עם פירורי לחם וקציצות, בעיקר קציצות ברוטב אדום. כמובן שירקות כמעט אף פעם לא נכללות בלקסיקון של ילדים. אז למה בעצם לא לשלב אטריות ביחד עם בשר טחון ועל הדרך להוסיף איזה ירק?
אטריות רחבות עם ביצים היא ארוחת צהריים נהדרת ויכולה כמובן להיות גם ארוחת ערב מוקדמת. כל מה שידרש להכנת המנה: אטריות מכל סוג, בשר בקר טחון, בצל, כרוב ותבלינים.
המנה הזו ממש טעימה גם למחרת. ככל שהאטריות ישבו בסיר, כך הטעם שלהם ישתבח. למסקנה הזו הגענו לאחר שפעם אחת נשארו לנו שאריות והשארנו את הסיר במקרר ללילה. שחיממנו את הסיר עם האטריות יום למחרת האטריות היו ממש טעימות! הטעמים התחברו יחד, האטריות ספגו את כל הטעמים הנפלאים של הבשר הטחון הבצל והכרוב, טעם מתקתק פשוט ונהדר.
מחפשים מתכון נוסף עם אטריות רחבות? אל תפספסו את המתכון אטריות רחבות עם סולת ובצל מטוגן!
החלטתם להכין את המתכון? ידעו אותנו! השאירו תגובה, כדי שנוכל לראות מה אתם חושבים, עדכנו איך יצא לכם. ואל תשכחו לשתף שכולם יהנו! אתם יותר ממוזמנים לבקר אותנו בעמוד האינסטגרם שלנו בכתובת: easy_recipes_israel ובעמוד הפייסבוק EasyRecipes.

אטריות רחבות עם בשר בקר טחון וכרוב. ארוחת צהריים נהדרת לילדים! יש לכם אטריות רחבות ונשאר לכם קצת בשר טחון ואתם לא יודעים מה להכין היום? אל דאגה, יש לנו בשבילכם מתכון פשוט עם אטריות ביצים רחבות.
- 1 חבילה אטריות ביצים
- 350 גרם בשר בקר טחון
- 1 בצל חתוך לקוביות קטנות
- 1/4 כרוב חתוך לקוביות קטנות
- 2 כפות שמן
- 1/4 כפית מלח
- 1/4 כפית פלפל
- 1 כפית כמון
- 1 כף אבקת מרק
- בסיר עם מים ומלח מבשלים את האטריות לפי ההוראות הרשומות על השקית.
- כשהאטריות מוכנות מסננים אותן מהמים מזלפים מעט שמן (בכדי שלא ידבקו) ומניחים לצינון בצד.
- לאותו הסיר שבו בישלנו את האטריות מוסיפים כף שמן ומטגנים את קוביות הבצל עד להזהבה.
- כשהבצל הזהיב מוסיפים את קוביות הכרוב וממשיכים לטגן עד שהכרוב מזהיב.
- מוציאים את הבצל והכרוב לצלחת ומניחים בצד בזמן שמטגנים את הבשר.
- מכניסים לסיר את הבשר ומטגנים עד שהוא מחליף את צבעו ומטוגן מכל צדדיו.
- מכניסים לסיר חזרה את הבצל והכרוב ומתבלים במלח, פלפל, כמון ואבקת מרק ומערבבים היטב.
- מוסיפים את האטריות ומערבבים הכל ביחד.
כתיבת תגובה