תגידו שלום לכנפיים בתנור, האהובות עלינו בתקופה האחרונה.
המתכון הקל הזה לכנפיים המדהימות האלה, נולד בהשראת מנת כנפיים שקיבלנו באחת המסעדות שמגישות אוכל די משוגע עם שילובים של מתוק מטורף בחלק נכבד מהאוכל שהם מגישים. הכנפיים שאכלנו שם היו מדהימות..
לא משנה המקור, התוצאה הסופית, מנה נהדרת של כנפיים קריספיות טעימות במיוחד שבהחלט לא נופלת מהמקור ולדעתי (בלי להתרברב) היא ממש טעימה.
תוך 30 דקות יש לכם כנפיים של עוף עם ציפוי מתוק וטעים במיוחד, פשוט ללקק את האצבעות, תכינו מפיות.
התערובת שנועדה לציפוי הכנפיים מורכבת ממספר מצרכים מאוד בסיסיים וכמעט בטוח שיש לכם במטבח באופן קבוע, וגם אם לא אתם בהחלט יכולים לאלתר ולהכניס משהו אחר במקום. אתם מוזמנים לשלב : ממרח לוטוס, ממרח שוקולד, חמאת בוטנים, סילן, צ'ילי, סויה, טריאקי ועוד..
אתם תדלקו על הכנפיים האלה!
הם קריספיות קריספיות
הם מתוקות
הם טעימות בטירוף
מתכון קל להכנה
זו מנה עיקרית זולה, נהדרת, מושלמת כאשר אתם צריכים משהו על השולחן במהירות! כנפיים נשמרות היטב במקרר גם אם הכנתם מראש יום לפני בכדי לאכול את זה כארוחת צהריים.
שלא נשכח, כנפיים בתנור מתאימות לכל ארוחה וילדים עפים עליהם!
אם אתה מחפשים מנות עיקריות נוספות, כדאי לכם לבדוק את המתכונים המיוחדים שלנו: חזה עוף מוקפץ עם מלא כרוב פטריות וגזר, צלי בקר ביין אדום עם ארטישוק ירושלמי מכתף 5, כרוב ממולא בשר ואורז טעים בטירוף בקלי קלות, עוף עם שעועית ירוקה ורוטב עגבניות, עוף בתנור נימוח בפה עם עור פריך קריספי, המבורגר בקר ביתי מושלם טעים במיוחד.
החלטתם לנסות את המתכון הזה? יידעו אותנו! השאירו תגובה, כדי שנוכל לראות מה אתם חושבים. בתאבון!

- 1 ק"ג כנפיים של עוף נקיות וחתוכות באמצע
- 2 כפות פפריקה מתוקה מומלץ מעושנת.
- 3 כפות גדושות חמאת בוטנים
- 2 כפות סוכר חום
- 3 כפות סילאן
- 1 כפית ממרח לוטוס
- 3 כפות צ'ילי חמוץ מתוק
- 1/2 כפית מלח
- 1/4 כפית פלפל שחור
- 2 כפות שמן זית
- חממו תנור ל 180 מעלות.
- ערבבו יחד את כל המצרכים ולאחר מכן הכניסו את הכנפיים פנימה והמשיכו לערבב עד שהכנפיים יהיו מכוסות בתערובת.
- בתבנית אפיה הניחו נייר אפיה ועל הנייר הניחו את הכנפיים.
- הכניסו לתנור למשך 25 דקות, אם אתם מעוניינים בכנפיים שחומות יותר העבירו את התנור לגריל ותנו להם עוד 5 דקות בתנור.
- בתאבון
אין צורך להפוך את הכנפיים בתנור.
אתם יכולים להוסיף או להוריד איזה מצרך שאתם רוצים.
תשתגעו תוסיפו מה שמתחשק!
השתמשו בנייר אפיה למנוע הדבקות לתבנית.
אפרת
נראה טעיםםם!
מרגישים את הטעם של החמאת בוטנים?
EasyRecipes
היי אפרת,
חמאת הבוטנים משתלבת עם שאר הטעמים, מרגישים נגיעות עדינות של טעם בוטנים זה לא דומיננטי אך אי אפשר להתעלם ממנה.
זה לא כמו לאכול חמאת בוטנים על פרוסת לחם לדוגמא.
מומלץ בחום.