פסטה עם כרוב מתובלת בפלפל שחור ובצל מטוגן הוא מאכל הונגרי קלאסי זו מנה עיקרית מרגיעה, נעימה, סופר מהירה, סופר טעימה. זה אחד המאכלים האהובים עלינו אנו ממש מצפים לה בימי הקיץ.
זו עונה מצוינת, הקיץ שלנו התחיל השנה ברגל ימין והערבים עדיין קרירים. מין התחלה איטית כזו למעט מספר ימים חמים. במיוחד עבור הלילות הקרירים האלה הכנו ערימה של מתכונים מעולים ואחד מהם הוא המתכון הזה.
כרוב עם פסטה. ארוחה קלה וזולה.
כרוב מוקפץ בחמאה או שמן הוא תמיד דבר טוב.
כרוב עם פסטה זה אוכל מנחם פשוט וקל.
כרוב מטוגן בחמאה או שמן הופך לרך ומתוק. הטעמים מתמזגים יחד עם הפסטה ויוצרים חוויה מדהימה של טעם בכל ביס וביס. אם אתם רוצים אתם יכולים להוסיף מספר זרעי קימל מעוכים קלות בעזרת כף לחיזוק הטעמים המיוחדים. אם אתם לא אוהבים את הטעם של הזרעים, פשוט תשאירו אותם בחוץ.
למה המתכון הזה תמיד עובד?
הוא מאוד קל להכנה! כל שנידרש הוא קרש חיתוך וסיר אחד גדול, מצרכי סופר זולים, הכנה מוקדמת מינימלית, זמן בישול מהיר, זה מאכל שיכול להיכנס לתפריט בכל ימות השבוע.

- 1 חבילה פסטה מכל סוג
- ½ כרוב לבן
- 2 כפות שמן
- 1 כפית מלח
- ½ כפית פלפל שחור
- 1 בצל חתוך לקוביות קטנות
- מרתיחים סיר גדול עם מים ומוסיפים 1 כף מלח.
- מבשלים את הפסטה לפי ההוראות הרשומות על גבי השקית, בטעימה הפסטה אמורה להיות מבושלת אך לא רכה מדי.
- כשהפסטה מוכנה שופכים אותה לתוך מסננת גדולה להוצאת הנוזלים, מזלפים מעל הפסטה מעט שמן ומערבבים.
- ממולץ לא לשטוף את הפסטה !!!
- על קרש חיתוך חותכים את הכרוב לקוביות קטנות.
- שיטת החיתוך די פשוטה אנחנו משתמשים בחצי כרוב גדול.
- פורסים את הכרוב לרצועות ואחר כך לקוביות בצורת שתי וערב.
- בסיר שבישלנו את הפסטה יוצקים 2 כפות שמן ומכניסים הבצל החתוך ומטגנים עד להזהבה, מוסיפים את הכרוב החתוך לתוך הסיר, מטגנים היטב את הכרוב עד שהוא מזהיב, מדי פעם ניתן להתיז מעט מים לסיר בכדי לתת לכרוב גוון זהוב יפה.
- זהירות לא לשרוף יתר על המידה.
- כשהכרוב מוכן מוסיפים אותו לפסטה המסוננת ממליחים ומפלפלים, מערבבים היטב ומגישים.
כתיבת תגובה