5 כוכבים הצביעו 4
פסטה עם רוטב עגבניות
פסטה ברוטב עגבניות וטונה
זמן הכנה
10 דקות
זמן אפיה\בישול
25 דקות
סה"כ זמן
35 דקות
 
מתכון פסטה ברוטב עגבניות וטונה מקופסאת שימורים. פסטה עם רוטב עגבניות וטונה היא מנה נהדרת מאוד טעימה ומזינה והכי חשוב, קלה ומהירה להכנה. את המנה אפשר להכין גם עם ספגטי.
סוג הארוחה: מנה עיקרית
מילות מפתח: פסטה
כמות סועדים: 6
מחבר: Easy Recipes
מצרכים
  • 1 חבילה פסטה פנה
  • קופסא של עגבניות חתוכות לקוביות
  • ¼ קופסא רסק עגבניות (50 גרם)
  • 2 קופסאות טונה בשמן
  • 2 שיני שום כתושות
  • 2 כפות שמן זית
  • 1 כפית מלח
  • ½ כפית כמון
  • 1 כף פפריקה
  • 1 כף אבקת מרק
  • ½ כפית תבלין גריל עוף
  • כוס מים
הוראות הכנה
  1. לצקת לתוך סיר גדול 2 כפות שמן, להכניס את קוביות העגבניה ואת רסק העגבניות ולטגן כ- 3 דקות, להוסיף את שיני השום ולטגן עוד כ- 2 דקות, להוסיף תבלינים כמון, פפריקה, אבקת מרק, גריל עוף ומלח לערבב היטב ולהוסיף כוס מים, לבשל על אש נמוכה כ- 10 דקות עד לקבלת רוטב סמיך.
  2. זה הזמן לטעום ולתקן טעמים, במידת הצורך להוסיף מעט מים.
  3. בינתיים, בסיר גדול עם מים לבשל את הפסטה לפי הוראות הכנה על גבי האריזה. כשהפסטה מוכנה לסנן ולשפוך מעט שמן זית בכדי שהפסטה לא תידבק.
  4. לאחר שהרוטב מוכן לשפוך את הפסטה לסיר הרוטב, לסנן את הטונה מהשמן ולשפוך את תוכן הקופסאות לסיר.
  5. לערבב היטב את הרוטב והטונה עם הפסטה עד לכיסוי מלא של כל הפסטה.