Go Back
+ servings
5 כוכבים הצביעו 1 הצבעה
סלט קרפצ
סלט קרפצ'יו סלק
זמן הכנה
5 דקות
זמן אפיה\בישול
5 דקות
סה"כ זמן
10 דקות
 
מתכון קל ומהיר להכנת סלט קרפצ'יו סלק.
סוג הארוחה: מנות פתיחה, סלטים
מילות מפתח: קרפצ'יו סלק
כמות סועדים: 6
מחבר: Easy Recipes
מצרכים
  • 3 סלקים בינוניים
  • 100 גרם גבינת פרמז'ן
  • 5-6 גבעולי עירית קצוצים דק
  • מיץ לימון מלימון אחד
  • 3 כפות שמן זית
  • פלפל שחור גרוס גס
  • מעט מלח גס
הוראות הכנה
  1. מגרדים את הסלקים על מנדולידה לפרוסות דקות במיוחד, ומסדרים יפה בצורת מעגלית על צלחת הגשה.
  2. סוחטים לימון מעל הצלחת, מעסים את הסלקים בשמן זית, מפזרים פלפל שחור גרוס גס ומעט מלח.
  3. מפזרים מעל את גבינת הפרמז'ן, את גבעולי העירית קוצצים דק ומפזרים מעל הגבינה.
הערות

אפשרי להכין את המנה עם סלק מוכן כזו שקונים באריזת ואקום. אפשר להוסיף למנה 3 טיפות של חומץ בלסמי או מספר טיפות של רוטב סויה.