Go Back
+ servings
5 כוכבים הצביעו 1 הצבעה
פשטידת-תירס-שילדים-אוהבים
פשטידת תירס עם גבינה בולגרית
זמן הכנה
12 דקות
זמן אפיה\בישול
30 דקות
סה"כ זמן
42 דקות
 

פשטידת תירס מעולה שאפשר להקפיא ולהגיש במועד מאוחר יותר. את הפשטידה הזו אפשר להכין התבנית פירקס קטנה או בתבנית של מאפינס. 

יש לסגור היטב את הפשטידה במידה ומכניסים אותה למקפיא.

סוג הארוחה: פשטידות
מילות מפתח: פשטידת תירס
כמות סועדים: 8
מחבר: Easy Recipes
מצרכים
  • ½ 1 קופסאות תירס מנוקזות מנוזלים שימורים
  • 1 כוס חלב
  • 3 ביצים
  • 1 קופסא קוט'ג
  • 1 כוס גבינה צהובה כל סוג שאוהבים – בפשטידה שלי שמתי פרמזן.
  • 100 גרם גבינה בולגרית רכה חתוכה לקוביות קטנות.
  • כף אבקת מרק פטריות
  • 2 כפות קמח רגיל
  • כף עירית קצוצה
  • 1 כפית מלח
  • ¼ כפית פלפל
הוראות הכנה
  1. בקערה בינונית לטרוף את הביצים להוסיף כוס חלב וגבינות, לערבב את החומרים הנוזלים.
  2. להוסיף לקערת הנוזלים את אבקת המרק והקמח ולערבב היטב שלא יוצרו גושים, לאחר מכן להוסיף את התירס, לערבב שוב, בסוף להוסיף עירית קצוצה מלח ופלפל.
  3. את הפשטידה ניתן לאפות בתבנית אינגלישקייק או בתבנית עגולה למשך 30 דקות או עד קבלת גוון זהוב, אני החלטתי הפעם לאפות אותה בתבניות מאפינס משומנות במעט שמן, סתם כי זה יוצא נחמד ונעים לאכילה.
הערות

ניתן להשתמש במקום קוטג' בגבינה לבנה, במקום פרמזן ניתן להחליף בכל גבינה צהובה אהובה אחרת (צ'דר או עמק) מה שאתה אוהבים.
אפשר להוסיף ולגוון במקום עירית בכל ירק אחר שאתם אוהבים כמו שמיר או טימין הכל לפי טעמכם האישי.