Go Back
+ servings
3.5 כוכבים הצביעו 2
עוף פפריקש עם נוקרלי
פפריקש הונגרי
זמן הכנה
15 דקות
זמן אפיה\בישול
45 דקות
סה"כ זמן
1 שעה
 

פפריקש הונגרי תבשיל עוף מבושל לאיטו בסיר. עוף, בצל, פלפל אדום, פלפל ירוק, שום, תפוחי אדמה ומספר עגבניות, פפריקה וצ'ילי אדום. זה כל מה שצריך כדי להכין את התבשיל הכי טעים שיש, עוף פפריקש.

סוג הארוחה: מנה עיקרית
מילות מפתח: פפריקש, תבשיל עוף
כמות סועדים: 6
מחבר: Easy Recipes
מצרכים
  • 8-6 חלקים של עוף כרעיים ופולקה מה שבא לכם
  • 2 בצלים גדולים קצוצים
  • 1 פלפל אדום גדול
  • 1 פלפל ירוק גדול
  • 3 עגבניות גדולות
  • 6 שיני שום
  • 3 תפוחי אדמה גדולים
  • 3 כפות פפריקה מתוקה
  • 2 כפות פפריקה חריפה
  • 1/2 כפית צ'ילי לא חובה רק לאוהבי חריף מאוד
  • מלח ופלפל לפי הטעם
הוראות הכנה
  1. בסיר גדול מטגנים היטב את חלקי העוף עד שהם מזהיבים היטב, ומוציאים מהסיר לקערה או צלחת.
  2. מכניסים את הבצל לסיר ומטגנים אותו 2 עד 3 דקות עד שהוא מתחיל להזהיב ( לא להשחים את הבצל) אפשר להוסיף מעט שמן במידה וחסר.
  3. מוסיפים את הפלפלים וממשיכים לערבב עוד כ 3 דקות ומכניסים פנימה את העגבניות השום ותפוחי האדמה והתבלינים: הפפריקה החריפה והצילי. מאפשרים לירקות לספוג את הטעמים עוד 2-3 דקות.
  4. מוסיפים את העוף והמים, מכסים את הסיר ומשאירים אותו על להבה בינונית ל – 45 דקות. אפשר להוסיף מים עד כיסוי העוף במידת הצורך(עוד חצי כוס) זה מאוד תלוי בגודל הסיר ובצורה בה חתכתם את הירקות.
הערות

אנחנו אוהבים לצרוב היטב את חלקי העוף וממליצים לכם לא לחשוש ולצרוב אותם היטב.