לפעמים מותר להתפרע ואם כבר להתפרע אז עד הסוף ובלי חשבון. זו בדיוק ההרגשה שתתרוצץ לכם בראש לאחר ביס אחד של מאק אנד צ'יז. יאללה היום מתפרעים.
אתם חייבים להאמין לי, זהו מתכון מאק אנד צ'יז ממש קל ויחד עם זאת באחריות הוא הולך להעיף לכם את הסכך. רק 6 מצרכים (לא כולל מלח ופלפל) ויש לכם את אחת הארוחות הטעימות ובין המנות הכי מושחתות שקימות.
מאק אנד צ'יז היא ארוחת ערב חלבית נהדרת ומומלץ להגיש אותה יחד עם סלט, למרות שבהחלט לדעתי לא צריך ליד המנה המטורפת הזו כלום. זו מנה מעולה שאתם יכולים להכין בצי'ק לחג שבועות ממש לא משנה אם אתם מארחים או מתארחים. והכי חשוב! ילדים מטורפים על מאק אנד צ'יז, אני לא מכיר ילד שלא יבקש תוספת אחרי שהוא יטעם את המאק הזה.
מקרוני מסולסל עם גבינת צדר, גבינה צהובה, 3 כוסות חלב מעט קמח וקצת חמאה מלוחה זה כל מה שצריך בכדי להכין מאק אנד צ'יז, 15 דקות הכנה ו 25 דקות אפיה בתנור, ובדיוק מזה החלומות עשויים. רוצים להקפיץ את הכל לשמיים הוסיפו כף חרדל מובטחת לכם הפתעה.
בזמן האחרון רק זה מה שמתחשק לי לאכול, ועכשיו אני רגוע שלא רק אני מכיר את המתכון הזה. גם לכם מידי פעם מותר להתפרע ואם כבר להתפרע אז עד הסוף ובלי חשבון!
מתכון נהדר של מקרוני עם גבינה אל תפספסו אותו פשוט תכינו!
אם אתם מחפשים מתכונים נוספים ממש קלים עם פסטה ואטריות אל תפספסו את המתכונים: אטריות רחבות עם סולת, אטריות רחבות עם בשר, אחד התוספות המדליקות פסטה עם כרוב, פסטה ברוטב עגבניות וטונה, פסטה ברוטב שמנת עם פטריות, והמקרונים הכי טעימים שיש וילדים ממש אוהבים לאכול פסטה ברוטב עגבניות.
החלטתם להכין את המתכון? בבקשה ידעו אותנו! השאירו תגובה, כדי שנוכל לראות מה אתם חושבים, עדכנו איך יצא לכם. ואל תשכחו לשתף שכולם יהנו! אתם יותר ממוזמנים לבקר אותנו בעמוד האינסטגרם שלנו בכתובת: easy_recipes_israel ובעמוד הפייסבוק EasyRecipes.

- 1 חבילה פסטה מסולסלת Cavattapi
- 300 גרם גבינת צדר מגוררת על פומפיה
- 500 גרם גבינה צהובה מגוררת על פומפיה
- 100 גרם חמאה מלוחה
- 3 כוסות חלב
- 2 כפות קמח רגיל לכל מטרה
- 1 כף חרדל מומלץ
- 1/2 כפית פלפל שחור
- 1/2 כפית מלח
- מלאו סיר עם מים, הביאו את המים לרתיחה והכניסו את הפסטה פנימה (מומלץ לעקוב אחר הוראות ההכנה המצוינות על חבילת הפסטה) הכינו את הפסטה (אני אוהב אלדנטה), סננו אותה והניחו אותה בצד.
- הכינו מטרפה או כף עץ, בסיר עמוק המיסו את החמאה, שהחמאה מומסת הכניסו פנימה את הקמח וערבבו כ 3 שניות ומיד הכניסו את החלב יחד עם כף חרדל(לא לפחד מגושים..תמשיכו לערבב) וערבבו עד שהחלב התאחד עם החמאה והקמח, הוסיפו את מלח והפלפל.
- לתוך הסיר הכניסו את הפסטה המוכנה הוסיפו את הגבינות (תשאירו קצת מתערובת הגבינה בצד לפיזור מעל הכל אחר בשלב הבא) וערבבו הכל יחד.
- שמנו תבנית פיירקס או כל כלי עמיד בחום במעט שמן או חמאה הכניסו את תכולת הסיר פנימה, פזרו מעל מעט מהגבינה שהשארתם בצד.
- הכניסו את הכל לתנור ל 25 דקות בחום של 180 מעלות. אם אתם רוצים לקבל קצת קרסט למעלה יש לאפות עוד 15 דקות.
אם אתם אוהבים כמוני שהחלק העליון יהיה קצת קריספי תאפו את הכל עוד איזה 15 דקות.
פזרו איזה גבינה שמתחשק לכם מעל הכול. אפשר להוסיף מעט פירורי לחם עם הגבינות.
אל תחששו להוסיף יותר גבינה מהכמות הרשומה במתכון. במקרה הזה, כל המרבה הרי זה משובח.
כתיבת תגובה