Go Back
+ servings
5 כוכבים הצביעו 1 הצבעה
פסטה עם כרוב
פסטה עם כרוב
זמן הכנה
15 דקות
זמן אפיה\בישול
12 דקות
סה"כ זמן
27 דקות
 
מתכון פסטה עם כרוב תוספת נהדרת או ארוחה בפני עצמה. זהו מאכל פולני / הונגרי. הטעמים מתמזגים יחד עם הפסטה ויוצרים חוויה מדהימה של טעם בכל ביס וביס.
סוג הארוחה: מנה עיקרית
מטבח: פולני
מילות מפתח: פסטה
כמות סועדים: 5
מחבר: Easy Recipes
מצרכים
  • 1 חבילה פסטה מכל סוג
  • ½ כרוב לבן
  • 2 כפות שמן
  • 1 כפית מלח
  • ½ כפית פלפל שחור
  • 1 בצל חתוך לקוביות קטנות
הוראות הכנה
  1. מרתיחים סיר גדול עם מים ומוסיפים 1 כף מלח.
  2. מבשלים את הפסטה לפי ההוראות הרשומות על גבי השקית, בטעימה הפסטה אמורה להיות מבושלת אך לא רכה מדי.
  3. כשהפסטה מוכנה שופכים אותה לתוך מסננת גדולה להוצאת הנוזלים, מזלפים מעל הפסטה מעט שמן ומערבבים.
  4. ממולץ לא לשטוף את הפסטה !!!
  5. על קרש חיתוך חותכים את הכרוב לקוביות קטנות.
  6. שיטת החיתוך די פשוטה אנחנו משתמשים בחצי כרוב גדול.
  7. פורסים את הכרוב לרצועות ואחר כך לקוביות בצורת שתי וערב.
  8. בסיר שבישלנו את הפסטה יוצקים 2 כפות שמן ומכניסים הבצל החתוך ומטגנים עד להזהבה, מוסיפים את הכרוב החתוך לתוך הסיר, מטגנים היטב את הכרוב עד שהוא מזהיב, מדי פעם ניתן להתיז מעט מים לסיר בכדי לתת לכרוב גוון זהוב יפה.
  9. זהירות לא לשרוף יתר על המידה.
  10. כשהכרוב מוכן מוסיפים אותו לפסטה המסוננת ממליחים ומפלפלים, מערבבים היטב ומגישים.