Go Back
+ servings
4.5 כוכבים הצביעו 12
בצק פיצה ביתית
בצק לפיצה ביתית
זמן הכנה
35 דקות
זמן אפיה\בישול
25 דקות
סה"כ זמן
1 שעה
 

בצק לפיצה עבה או דקה קל מאוד להכנה. את הבצק אפשר להכין במיקסר אך רצוי ללוש בידיים. זהו בצק איכותי מאוד לפיצה ביתית.

סוג הארוחה: מנה עיקרית, מתכון בצק לפיצה
מילות מפתח: בצק פיצה
כמות סועדים: 4
מחבר: Easy Recipes
מצרכים
  • 1/2 1 כוסות מים פושרים חמימים.
  • 2 כפיות של שמרים יבשים
  • קמצוץ סוכר
  • 4 כוסות קמח רצוי מנופה
  • 1 כפית מלח
  • 1/4 כוס שמן זית
  • מעט שמן זית נוסף לשימון
הוראות הכנה
  1. את המים הפושרים שמים בצלחת עמוקה עם קמצוץ סוכר מוסיפים את השמרים מערבבים מעט ומניחים בצד ל 5 דקות.
  2. לוקחים את הקמח ומנפים אותו ישר לתוך קערה גדולה מוספים את המלח, יוצרים גומה בקמח ובוזקים לתוך הגומה את השמן ולאחר מכן את השמרים. מערבבים עם סכין או כף בעדינות.
  3. לאחר שמתקבלים גושים והנוזלים נספגו יש להוציא את הבצק למשטח עבודה וללוש 2 דקות.
  4. את הבצק יש להניח בקערה משומנת בשמן זית ולכסות בניילון נצמד למשך 30 דקות.
  5. לאחר 30 דקות הבצק מוכן ואפשר לרדד אותו לכל עובי וצורה.